Přebor ČR stavebních škol v atletice ve Vimperku

Ve dnech 20. a 21. května 2024 se ve Vimperku konal Přebor České republiky stavebních škol v atletice, který přinesl mnoho vzrušujících momentů a skvělých výkonů. Mezi zúčastněnými školami se neztratila ani naše Střední škola stavební a strojní Teplice, která se umístila na krásném pátém místě.

Náš tým tvořili talentovaní studenti: Davyd Akhmedov, Karel Stolař, Jan Rada, Petr Žák, Matěj Záhrobský, Jiří Smíšek a Adam Milichovský. Všichni podali vynikající výkony a přispěli k celkovému úspěchu týmu.

Zvláštní zmínku si zaslouží Karel Stolař, který zazářil ve vrhu koulí. Svým skvělým výkonem si vybojoval třetí místo a tím i bronzovou medaili. Jeho úspěch je nejen výsledkem tvrdé práce a tréninku, ale také velkou inspirací pro ostatní studenty naší školy.

Přebor ve Vimperku byl pro všechny zúčastněné obrovským zážitkem a příležitostí ukázat své schopnosti. Naši atleti dokázali, že i v silné konkurenci patří mezi nejlepší a jejich umístění na pátém místě je důkazem kvalitní přípravy a odhodlání. Jsme hrdí na jejich výkony a těšíme se na další sportovní výzvy, které nás čekají.

Gratulujeme našemu týmu a především Karlu Stolařovi k jeho bronzové medaili ve vrhu koulí. Doufáme, že jejich úspěchy budou motivací pro další studenty naší školy, aby se zapojili do sportovních aktivit a dosahovali skvělých výsledků.