Týden Plný Zábavy a Učení

Naši žáci z oboru instalatér se nedávno zúčastnili výjimečného školního výletu, který byl naplněn různorodými aktivitami zaměřenými na zlepšení jejich dovedností a znalostí.

Laser Game: Týmová Spolupráce a Strategické Myšlení

Výlet začal návštěvou Laser game, kde si žáci nejen zlepšili svou týmovou spolupráci a strategické myšlení, ale také svou fyzickou kondici a morálku.

Mostecké Jezero: Historie a Relaxace

Dalším cílem bylo Mostecké jezero. Žáci se dozvěděli o historii a přeměně této krajiny. Po dopolední fyzické námaze si odpočinuli a zrelaxovali v krásné přírodě.

Firma R.O.S.: Moderní Technologie a Pracovní Nasazení

Návštěva ve firmě R.O.S. byla velice poučná. Žáci viděli moderní výrobní procesy a technologie při výrobě plastových dílů do automobilů, seznámili se s automatizací ve výrobě a zjistili, jaké je reálné pracovní nasazení pracovníků.

Aquadrom: Zábava ve Vodě

Žáci si také užili den plný vodních radovánek v aquadromu. Všichni chlapci si vyzkoušeli různé atrakce a skvěle se bavili.

Bowling v Teplicích: Sport a Zábava

Na závěr jsme zavítali do bowlingového centra v Teplicích, kde si někteří žáci vyzkoušeli i motokáry.

Celý týden byl velmi úspěšný. Žáci si nejen zlepšili fyzickou kondici, ale také posílili vztahy mezi sebou. Cíl naší akce byl naplněn a všichni si odnesli spoustu krásných zážitků.

Děkujeme všem, kteří se podíleli na organizaci tohoto výletu!